Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Русенският университет подпомага обучението по промишлена автоматизация в Тайланд

05.01.2021   |   Бизнес
 

Русенският университет се включва в международния проект ASEAN FACTORI 4.0, чиято основна цел е модернизацията на висшето образование и въвеждането на обучение в областта на промишлената автоматизация в Тайланд, Лаос и Камбоджа.

През следващите три години преподавателски екипи от катедрите "Телекомуникации" и "Автоматика и мехатроника" на Русенския университет и два университета от Франция ще помогнат на седем азиатски университета – два от Тайланд, три от Лаос и два от Камбоджа.

В рамките на проекта ще бъдат създадени иновативни учебни лаборатории по индустриални промишлени контролери, обучителен център и център за върхови постижения, които ще бъдат изградени като разпределена инфраструктура към седемте азиатски университета.

     
Източник: Русенски университет

Ключови думи: Русенски университет   ASEAN FACTORI 4.0   промишлена автоматизация  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...