Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

НИГГГ-БАН търси доставчик на магнитометър за лабораторни измервания

Националният институт по геофизика, геодезия и география (НИГГГ) към БАН обяви обществена поръчка за доставка на магнитометър за лабораторни измервания на остатъчната намагнитеност на скални проби.

Лабораторията по палеомагнетизъм към департамент "Геофизика" участва в дейностите, поддържани от Националния Геоинформационен Център (НГИЦ) - обект от Националната пътна карта за научна инфраструктура 2017-2023 г., чрез натрупване и систематизиране на научни данни в няколко области, включени в тематичните секции на Центъра. Сред тях са геомагнитни изследвания (археомагнетизъм), палеоклиматични реконструкции за плейстоцена, класификация на почвите по техните магнитни свойства и оценка на степента на антропогенно замърсяване на почви и на градска среда чрез магнитни методи.
Магнитометрите за измерване на остатъчна намагнитеност на скални проби са основните и най-важни апарати за провеждане на палеомагнитните изследвания.

Прогнозната стойност на поръчката 70 000 лв. без ДДС.
Крайният срок за получаване на оферти е 11 декември т. г.

Допълнителна информация може да откриете тук.

     
Източник: НИГГ; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: НИГГГ   БАН   лабораторна апаратура  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...