Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ЧЕЗ Разпределение търси доставчик на мобилни специализирани системи за откриване на кабелни повреди - 17.11.2020

ЧЕЗ Разпределение обяви обществена поръчка за доставка на мобилни специализирани системи за откриване на кабелни повреди и тестване на силови кабели.

Предметът на поръчката включва доставка и монтаж на 9 броя мобилни специализирани системи за откриване на кабелни повреди и тестване на силови кабели, за модернизация и съвместна работа със съществуващо оборудване – производство на VEB ROBOTRON, окомплектовка и аксесоари, включително тестване на заводски параметри и издаване на протокол за функционални проби за електробезопасност на новите монтирани комплексни лабораторни системи.

Сред дейностите по изпълнението на поръчката са обучение и сертифициране на 9 специалисти за експлоатация и поддържане на доставените специализирани системи, което да осигури възможност за изпълнение на функции по конфигуриране, настройка и обслужване на всички цифрови апарати и устройства.

Прогнозната стойност на поръчката е 550 000 лв. без ДДС.
Крайният срок за получаване на оферти е 7 декември т. г.

Допълнителна информация може да откриете тук.

     
Източник: ЧЕЗ Разпределение; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ЧЕЗ Разпределение   мобилни специализирани системи  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...