Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Патриша Контрерас е новият вицепрезидент "Глобални връзки с обществеността" на Rockwell Automation

04.09.2020   |   Бизнес
 
Rockwell Automation назначи Патриша Контрерас като вицепрезидент "Глобални връзки с обществеността". Тя се присъединява към екипа на Rockwell Automation през 2008 г. и представлява компанията в национални корпоративни консултативни съвети, включително FIRST, Изследователски институт MIND и програма New Strategies на Джорджтаунския университет. На местно ниво тя участва в управителния съвет на Уисконсинската мрежа за филантропия, организацията United Way of Greater Milwaukee и Кабинета за кампании на окръг Уокиша, Съвета за доброволчество, както и в Комитета на Университета на Уисконсин-Милуоки за консултативния съвет на институциите по испанските въпроси.
 
Патриша Контрерас ще ръководи дейностите на компанията по отношение на връзките с федералното и държавното управление, външните комуникации, връзките с медиите и корпоративната отговорност. Тя ще ръководи работата с бизнес групи, медии, политици, регулаторни органи и местни общности, за да продължи да изгражда стратегическите партньорства на компанията в подкрепа на ключови бизнес цели и стратегии за развитие.
 
"Патриша винаги е поставяла хората и общностите на Rockwell Automation на първо място, доказателство за което е ключовата роля, която тя е изиграла в развитието на нашите взаимоотношения и растеж в общността", коментира Блейк Морет, председател и главен изпълнителен директор на Rockwell Automation.
     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   FIRST   MIND  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...