Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation и PTC обявиха подобрения във FactoryTalk InnovationSuite

01.09.2020   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Rockwell Automation и PTC обявиха стратегически подобрения във FactoryTalk InnovationSuite, насочени към потребностите на бързо разрастващия се динамичен пазар на индустриалната дигитална трансформация. Представеният през 2018 г. FactoryTalk InnovationSuite спомага за постигане на значително по-високи нива на оперативна ефективност, намаляване на непредвидените престои и оптимизиране на качеството.
 
Новостите се фокусират върху подобрена OT/IT интеграция, което позволява на клиентите да дадат контекст на получаваните в реално време оперативни данни от източници с критично значение като производствени съоръжения, платформи за контрол и базирани на времеви серии системи за управление на производството (MES). Чрез автоматично интегриране на контекстуализираните данни и основните модели данни в индустриални IoT и аналитични платформи като PTC ThingWorx например, клиентите могат да опростят, автоматизират и ускорят OT/IT сходимостта. Тези възможности за интеграция намаляват работата по изчистване, натрупване и контекстуализация на данните с до 80%, което ускорява дигиталната трансформация.
 
"В основата на постигането на силни финансови резултати чрез дигитална трансформация е способността данните да се превръщат в полезни изводи, на чиято база да се предприемат съответни действия. Тези нови възможности ще позволят на клиентите да увеличат възвръщаемостта на инвестициите", коментира Арвинд Рао, директор Управление на продукти за информационни системи в Rockwell Automation.
     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PTC   FactoryTalk InnovationSuite  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Бизнес
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...