Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи нов инструмент за по-бързо създаване на проекти

18.08.2020   |   Бизнес
 
Новият инструмент ProposalWorks Standards Builder на Rockwell Automation е приложение, предназначено да подпомага потребителите в създаването, специфицирането и поддържането на техните стандарти за управление. Чрез него инженерите могат да документират проектни стандарти, да проследяват преразглеждания и по-лесно да установяват последователност между етапите на проектиране, поръчка и въвеждане в експлоатация.
 
"Посредством новото решение потребителите могат да изготвят подробни спецификации (BOM), които да споделят с доставчици, за да се улеснят проектирането и изборът на продукти. Може да бъде постигнато по-високо ниво на стандартизация на системите, което води до по-малка необходимост от резервни части и обучение, както и до по-надеждни дизайни. Потребителите могат лесно да добавят по-широка гама от продуктови линии към своите стандарти или спецификации с минимални усилия", подчертават от Rockwell Automation.

 

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell   ProposalWorks Standards Builder  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...