Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Полски производител на автоматизирани системи за паркиране на велосипеди търси партньори

21.07.2020   |   Бизнес
 
Полска компания, специализирана в производството на машини и техника в областта на модерното строителство, търси доставчици на висококачествено индустриално оборудване, както и партньори за съвместно разработване на нови продукти.
 
Компанията търси производители и/или доставчици на сервомотори с контролери, PLC контролери, трифазни двигатели, моторни инвертори, пневматично оборудване, като задвижващи механизми, клапани, съединители, кабели, системи за индустриално зрение, индустриални системи за безопасност, като контролери, сензори и сигнални устройства.
 
Автоматизираната система за паркиране на велосипеди на много нива е едно от пионерните изобретения на полската фирма. Системата е създадена с цел опазване на околната среда, развитие на градското пространство, сигурност, икономичност и функционалност. Паркирането на превозните средства не изисква поддръжка и се извършва без човешка намеса.
 
Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN). 
     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   автоматизирана многостепенна система   индустриално оборудване  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...