Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи доклад и стартира онлайн хъб за корпоративна и устойчива отговорност

21.07.2020   |   Бизнес
 
Rockwell Automation публикува годишния доклад за корпоративната отговорност (CRR). Докладът акцентира върху ангажимента на Rockwell Automation относно използването на практики за корпоративна отговорност и устойчивост в подхода към клиентите и служителите, както и върху успешните инициативи на компанията, свързани с изграждането на приобщаващо работно място за служителите. 
 
Във връзка с публикуването на доклада за 2019 г. Rockwell Automation стартира онлайн хъб за корпоративна отговорност. Той включва актуализации относно развитието на корпоративната отговорност през цялата година.
 
"Да помагаме на нашите клиенти да бъдат по-продуктивни е в основата на нашата дейност от основаването на компанията. И аз съм особено горд с напредъка, подчертан в нашия Доклад за корпоративната отговорност за 2019 г.", коментира председателят на Rockwell Automation и изпълнителен директор Блейк Морет.
 
Сред акцентите в годишния доклад са съвременни автоматизирани процеси, създадени от компанията, за да подпомогнат нестопанска организация за борба с недохранването, рециклирането на 8500 от 9900 т генерирани отпадъци, обявяването на компанията за една от най-етичните в световен мащаб от институт "Етисфера", общата стойност на даренията за 2019 г., която възлиза на почти 9 млн. долара, дейността на Академията за модерно производство на Rockwell Automation (AAM) в Северна Америка и други.
     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   CRR   корпоративна устойчивост  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...