Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи IP комуникационен модул, осигуряващ допълнителна сигурност

Новият ControlLogix® EtherNet/IP комуникационен модул 1756-EN4TR осигурява на индустриалните компании допълнителна устойчивост на мрежата, чрез използването на основни и резервни адаптери. Функционалността по резервиране на мрежата се постига чрез актуализация на фърмуера на комуникационния модул.
 
В комбинация с програмируеми логически контролери ControlLogix и резервирани комутатори, комуникационният модул вече не представлява уязвимо звено – „No single point of failure“. Това подобрява производителността и устойчивата работа при непрекъснати процеси, като добива на петрол и газ.
 
Подобрението на фърмуера позволява използването на модула в системи с един контролер  или с резервирани контролери ControlLogix и с архитектура на мрежата, тип „звезда“ или кръгова топология Device Level Ring (DLR). Това дава възможност за гъвкавост при дизайна на системата.
Комуникационният модул 1756-EN4TR осъществява базиран на мрежата контрол на достъпа за потребители, устройства и мрежи в шаси за контролери 1756 ControlLogix. Модулът увеличава производителността на мрежовите операции, със скорост един гигабит в секунда и възможност за поддържане на бъдещи мрежови или инфраструктурни разширения.
     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   IP комуникационен модул   ControlLogix  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...