Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Уебинар за влиянието на пандемията върху роботиката и автоматизацията

30.06.2020   |   Събития
 
На 9 юли т. г. от 10 до 11 ч. централно европейско време ще се проведе безплатен уебинар за влиянието на пандемията върху роботиката и автоматизацията в дългосрочен план. Събитието е част от виртуалния формат Let`s talk by automatica на Мюнхенския панаир за интелигентна автоматизация и роботика. Работният език ще бъде немски.
 
Водещите акценти в рамките на уебинара ще бъдат лабораторната автоматизация и включването на роботи в производството, "Drive through for Corona-tests", роботи за дезинфекция в болниците, производството на защитни маски и др.
 
Сред експертите и представителите на фирми от бранша, които ще бъдат част от виртуалния подиум, са Frank Konrad, управител HAHN Automation и зам.- председател на Германската асоциация на производителите на машини – роботика и автоматизация, Wilfried Eberhardt, главен директор "Маркетинг" KUKA AG и председател на Германската асоциация на производителите на машини – роботика и автоматизация и др.
     
Източник: Messe Muenchen; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Messe Muenchen   роботика   автоматизация  

SAT

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec

Последно от Събития

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...