Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

FactoryTalk InnovationSuite е признат за индустриален IoT продукт на годината

09.06.2020   |   Бизнес
 

FactoryTalk InnovationSuite от Rockwell Automation бе отличен за индустриален IoT продукт на годината в тазгодишното издание на наградите IoT Evolution. Призът бе връчен от TMC, глобална медийна компания, и нейния партньор Crossfire Media.

Наградата отличава най-добрите иновативни продукти и решения за Индустриалния интернет на нещата (IIoT). IoT Evolution Аwards се считат за едни от най-престижните и уважавани награди в сектора на комуникациите и технологиите в световен мащаб. Победителите обикновено са изявени лидери на пазара, които постоянно демонстрират напредъка на технологиите.

"Удивен съм как тези иновативни продукти и решения водят до повишаване на ефективността и производителността на клиентите. С нашите партньори от Crossfire Media очакваме да видим как настоящите и бъдещите предложения ще продължат да оформят концепцията на IIoT", коментира Рич Техрани, изпълнителен директор на TMC.

FactoryTalk InnovationSuite предоставя на производителите лесен достъп до данните, необходими за вземане на информирани решения. С повече от век натрупан опит в производството, Rockwell Automation използва трайното си наследство, за да създаде цифрови иновации, допринасящи за развитието на интелигентната индустрия.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Rockwell Automation   Ротек   FactoryTalk InnovationSuite   IoT Evoluton Awards   TMC   Crossfire Media  

Област: Автоматизация  

SAT
Интер Експо ЦентърRobotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Интер Експо ЦентърRobotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеЕкспертноПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...