Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Iconics предлага безплатна версия на приложението CFSWorX по време на кризата с COVID-19 - 26.05.2020

26.05.2020   |   Начало»Бизнес
 
Iconics предлага за безплатно използване на софтуерното решение за отдалечена експертна помощ CFSWorX за работниците на предна линия, съобщават от Атикс, дистрибутор на Iconics за България. Това ще помогне на компаниите да се справят с нарастващите прекъсвания на работната сила и веригите за доставки, причинени от пандемията от COVID-19. Предложението е валидно до края на 2020 г.
 
"През това изпълнено с предизвикателства време видеоконференциите, чатът и изпращането на отдалечени експерти за решаване на проблеми и предоставянето на помощ са по-важни от всякога за запазването на здравето на служителите, като същевременно се дава възможност на работниците да продължат дейността си.
Решението на Iconics CFSWorX със интегрирания Remote Expert assistance помага да се сведе до минимум отрицателното въздействие, което COVID-19 оказва върху бизнеса, като предоставя решение за отдалечена колаборация и поддръжка, което може да бъде внедрено за по-малко от 60 минути. Това позволява на работниците, техническите специалисти и клиентите да получат необходимата подкрепа, за да вършат работата си, без да се нарушава здравето, безопасността или производителността им. Офертата е валидна само за нови приложения", информират от Атикс.
 
Компаниите, които се регистрират, ще могат да се възползват от безплатен достъп до следните функции: насочване на полевите техници и клиенти с пояснения на живо, водещо до подобрено сътрудничество, предаване на видео и аудио на живо към отдалечени експерти, с цел подобряване разрешаването на проблема и отдалеченото споделяне на знания, поддръжка на отдалечени потребители на техните съществуващи устройства, както и на мобилни устройства с активирана обогатена реалност.
     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс   Atics   Iconics   CFSWorX   COVID-19  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...