Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Гръцки производител на системи за машинно зрение търси дистрибутори

12.05.2020   |   Бизнес
 

Гръцка компания, специализирана в проектирането и производството на интегрирани системи за машинно зрение, предназначени за качествен контрол на различни продукти на производствените линии, търси дистрибутори.

Фирмата е основана през 2005 г. и предлага гъвкави решения за справяне с трудностите при инспекция, които същевременно осигуряват добро съотношение на разходите и ползите. През годините компанията разработва рамката за цялостна гама системи за машинно зрение, приложими в производството на храни и напитки, козметични и фармацевтични продукти. Системите за инспекция са разработени така, че да изискват минимално време за обучение на персонала за работа с тях.

Гръцкият производител желае да разшири партньорската си мрежа чрез сключването на споразумения за дистрибуция с инженерни компании в областта на търговията с индустриално оборудване. Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   машинно зрение   инспекция  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...