Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ИФТТ-БАН търси доставчик на автоматизирана апаратура

Институт по физика на твърдото тяло "Акад. Георги Наджаков" към Българска академия на науките (ИФТТ-БАН) обяви обществена поръчка за доставка и монтаж/инсталиране, поддръжка на автоматизирана апаратура за изследване на сензорни свойства.

Необходима е автоматизирана тестова система за газови сензори, при които се измерва промяна на електрична характеристика (съпротивление, ток) на сензора на тъмно и при осветяване с видима светлина. Системата трябва да позволява измервания в малък обем (измерителна камера) при температура от 10°C до 40°C, относителна влажност 10-90% и концентрация на изследван газ до 1 ppm в различни видове носещ газ или вакуум и максимална скорост на газовия поток от 1000 sccm. Трябва да осигурява още промяна на температурата на сензорите по време на измерване от 20°C до 300°C.

Прогнозната стойност на поръчката е 398 826,97лв. без ДДС.
Крайният срок за подаване на оферти е 20 май т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да намерите тук.

     
Източник: ИФТТ-БАН

Ключови думи: ИФТТ-БАН   газови сензори   автоматизирана апаратура  

SAT
Robotics-Bulgaria.com
Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...