Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Festo представи нов пропорционален вентил за високи дебити

Festo представи новия пропорционален вентил с пиезо технология VEAE, който се отличава с компактни размери, безшумна работа, липса на самозагряване, изключително ниска консумация на енергия и същевременно високи дебити до 100 l/min.
 
Вентилът е подходящ за работещи на батерии преносими медицински устройства, като вентилатори за обдишване, но и за приложение в неподвижно оборудване в офталмологията или денталната медицина.
 
"VEAE регулира газовите потоци надеждно и прецизно, независимо дали става въпрос за кислород, въздух, азот или инертни газове. Може да се използва не само в областта на медицината, но и в приложения като асемблирането на осветителни тела, индустрията за електронни и полупроводникови компоненти, биотехнологиите и фармацевтичната промишленост. Тъй като пиезокерамиката запазва настоящото си състояние дори в случай на прекъсване на електрозахранването, вентилите VEAE предлагат също много високо ниво на технологична надеждност", обясняват от Festo.
     
Източник: Festo

Ключови думи: Фесто   Festo   пропорционален вентил   пиезо технология   VEAE  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Технологии
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...