Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Международната федерация по роботика с нов президент

31.03.2020   |   Кариери
 

Изпълнителният борд на Международната федерация по роботика (IFR) избра Милтън Гюри от SCHUNK USA за своя нов президент, а Клаус Кьониг от KUKA Robotics бе назначен за вицепрезидент на организацията.

"За мен е изключителна чест да поема длъжността президент на IFR и очаквам успешно сътрудничество с Клаус Кьониг и всички членове на федерацията. Ще продължа работата на IFR в посока по-добро разбиране на бързо променящия се свят на роботиката и автоматизацията", споделя Гюри, който наследява на поста на Стивън Уайът от ABB.

Милтън Гюри оглавява екипа на SCHUNK USA, базирана в Северна Каролина. Той се присъединява към компанията през 2000 г. и заема различни ръководни позиции, като поема настоящата си длъжност на президент през 2007 г. Гюри стартира кариерата си в автомобилостроенето, заемайки различни инженерни и технически постове.

Клаус Кьониг е главен изпълнителен директор на базираното в Аугсбург направление KUKA Robotics. Той се присъединява към KUKA през юли 2017, като преди това заема различни ръководни позиции в германската автомобилна индустрия.

     
Източник: IFR

Ключови думи: IFR   роботика   автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Кариери

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...