Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation придобива доставчика на технологии за автоматизация ASEM

24.03.2020   |   Бизнес
 

Rockwell Automation обяви сключването на споразумение за придобиване на базирания в Италия доставчик на дигитални технологии за автоматизация ASEM. Портфолиото на компанията включва пълна гама индустриални компютри, HMI хардуер и софтуер, технологии за отдалечен достъп и индустриални IoT гейтуеи за повишена сигурност.

"Благодарение на силната позиция на ASEM на пазара на индустриални компютри и опита в областта на HMI ще разширим още портфолиото си от хардуер и софтуер за управление и визуализация и ще увеличим допълнително капацитета си за предоставяне на високопроизводителни, интегрирани решения за автоматизация. Продуктите на ASEM ще осигурят на клиентите ни възможност за висока степен на конфигурируемост чрез иновативен хардуер и софтуер, позволяващ постигането на по-кратки срокове за пускане на пазара, понижаване на разходите, свързани със собствеността, подобрено използване на активите и по-добро управление на риска за предприятието", коментира Фран Влодарчик, старши вицепрезидент на направление "Архитектури и софтуер" в Rockwell Automation.

"ASEM заема водеща позиция на пазара в Италия и брандът е синоним за качество. Радваме се на възможността да допринесем с опита си в проектирането и производството на индустриални компютри и софтуер за разширяването на портфолиото за управление и визуализация на Rockwell Automation и за ускоряването на дигиталната трансформация на клиентите ни", заяви Ренцо Гера, основател, президент и главен изпълнителен директор на ASEM.

Очаква се сделката да приключи през пролетта на тази година.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   ASEM   индустриални компютри   HMI  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...