Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Festo представи приложение за интелигентно управление на поддръжката

Festo представи нов софтуерен инструмент, предназначен за интелигентно управление на поддръжката в производството. Той може да бъде изтеглен като мобилно приложение и да спести значително време на мениджърите по поддръжката и системните оператори в предприятията.

Smartenance е първият изцяло цифров продукт от Festo, предлаган за смартфони и таблети чрез онлайн магазините на Apple и Google. Таблото за управление е удобно и достъпно в уеб браузъра. Функциите за интелигентно обслужване позволяват на крайните клиенти да планират, наблюдават и оценяват поддръжката на системата. Използването на цифров график прави поддръжката по-лесна, по-бърза и по-надеждна, а реципрочната проверка от системните оператори и ръководителите на производството осигурява още по-висока надеждност. По този начин отпадат много процеси и необходимостта от тяхната координация.

След като изтеглят приложението от магазините на Apple или Google, потребителите закупуват лиценз за Smartenance във Festo App World. С валиден лиценз те могат да прехвърлят автономно задачите и интервалите за поддръжка, които съдържа системната документация на всеки производител. След това системата веднага е готова за употреба и всеки оператор може да прегледа и обработи всички задачи. Ръководителите на производството автоматично могат да видят всички завършени и чакащи задачи.

Smartenance е полезно и за производители на оборудване. Приложението им позволява да трансформират задачите за поддръжка на всяка система директно в цифрово решение и да предложат на клиентите си добавена стойност за системата. Инструкциите за поддръжка могат дори да бъдат подобрени цифрово с изображения, видеоклипове и PDF файлове.

     

Ключови думи: Festo   Фесто   Smartenance   управление на поддръжката  

Област: Festo  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Технологии
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...