Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Festo представи приложение за интелигентно управление на поддръжката

10.12.2019   |   Технологии
 

Festo представи нов софтуерен инструмент, предназначен за интелигентно управление на поддръжката в производството. Той може да бъде изтеглен като мобилно приложение и да спести значително време на мениджърите по поддръжката и системните оператори в предприятията.

Smartenance е първият изцяло цифров продукт от Festo, предлаган за смартфони и таблети чрез онлайн магазините на Apple и Google. Таблото за управление е удобно и достъпно в уеб браузъра. Функциите за интелигентно обслужване позволяват на крайните клиенти да планират, наблюдават и оценяват поддръжката на системата. Използването на цифров график прави поддръжката по-лесна, по-бърза и по-надеждна, а реципрочната проверка от системните оператори и ръководителите на производството осигурява още по-висока надеждност. По този начин отпадат много процеси и необходимостта от тяхната координация.

След като изтеглят приложението от магазините на Apple или Google, потребителите закупуват лиценз за Smartenance във Festo App World. С валиден лиценз те могат да прехвърлят автономно задачите и интервалите за поддръжка, които съдържа системната документация на всеки производител. След това системата веднага е готова за употреба и всеки оператор може да прегледа и обработи всички задачи. Ръководителите на производството автоматично могат да видят всички завършени и чакащи задачи.

Smartenance е полезно и за производители на оборудване. Приложението им позволява да трансформират задачите за поддръжка на всяка система директно в цифрово решение и да предложат на клиентите си добавена стойност за системата. Инструкциите за поддръжка могат дори да бъдат подобрени цифрово с изображения, видеоклипове и PDF файлове.

     

Ключови думи: Festo   Фесто   Smartenance   управление на поддръжката  

Област: Festo  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...