Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ИАНМСП организира участие в изложение за дигитални иновации

19.11.2019   |   Бизнес
 

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) обяви възможността български компании от сектор "Информационни и комуникационни технологии" да вземат участие в предстоящото издание на международното изложение за дигитални иновации TWENTY2X. Форумът ще се състои от 17 до 19 март 2020 г. в Хановер.

Платформата ще представи актуални продукти в сферата на дигиталните технологии, включително решения за управление на данни, системи за IT сигурност и т. н. В рамките на събитието ще бъдат създадени множество възможности за търговско коопериране между участниците, включително за създаване на нови и развиване на вече съществуващи бизнес контакти. Част от съпътстващата програма на изложението ще бъдат и множество тематични лекции и презентации на добри практики от бранша.

От ИАНМСП канят микро-, малки и средни предприятия с предмет на дейност: управление на големи данни, изкуствен интелект бизнес софтуер (CRM, ERP), сървъри и съхранение, киберсигурност и др. да се включат в TWENTY2X 2020. Повече относно условията за участие и необходимите документи може да намерите тук.

Заинтересованите компании се очаква да подадат изискуемите документи в деловодството на ИАНМСП най късно до 26 ноември т. г. по куриер или с електронен подпис на управителя на официалния уебсайт на Агенцията.

     
Източник: ИАНМСП

Ключови думи: ИАНМСП   TWENTY2X   ИКТ   изкуствен интелект   ERP   големи данни  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...