Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ТУ-София търси доставчик на оборудване за лаборатория по електрозадвижвания в роботиката

Технически университет-София обяви обществена поръчка за доставка, монтаж и пускане в експлоатация на оборудване за изграждане на лаборатория по "Специални електрозадвижвания в роботиката" за нуждите на ТУ-София, филиал Пловдив по договор BG05M2OP001-1.002-0023-С01, Център за компетентност "Интелигентни мехатронни, еко- и енергоспестяващи системи и технологии".

Предметът на поръчката е разделен на две обособени позиции. По първата се изисква доставка на система, включваща: модул специализирани задвижвания – 3D интерполация, АС Серво, облачни услуги; модул пуск и защита на електрозадвижвания; модул честотни и сервозадвижвания и индустриални протоколи за комуникация (CANOpen, Modbus, Ethernet); модул специализирани електрически задвижвания в роботизираните системи, cloud data collection; модул интелигентно управление на автоматизирани системи. Втората обособена позиция обхваща доставка на система от: модул специализирани задвижвания за променлив ток I; модул специализирани задвижвания за постояннотокови и стъпкови двигатели; модул специализирани задвижвания за трифазни безчеткови двигатели I; модул специализирани задвижвания за трифазни безчеткови двигатели II; модул специализирани задвижвания за променлив ток II.

Прогнозната стойност на поръчката е 152 554,74 лв. без ДДС.
Крайният срок за подаване на документи е 5 декември т. г.

Повече информация и техническа спецификация ще намерите тук.

     
Източник: ТУ-София

Ключови думи: ТУ-София   електрозадвижвания   роботика  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...