Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Три нови компании се включиха в програмата за машинна сигурност на Rockwell Automation

29.10.2019   |   Бизнес
 

Matrix Technologies, Automation Group и Factory Automation Systems се присъединиха към програмата на Rockwell Automation за интегратори на системи за машинна сигурност. Програмата обединява компаниите със системните интегратори, познаващи актуалните стандарти за сигурност и разполагащи с опит в проектирането на системи за сигурност. Понастоящем членовете на програмата в цял свят са общо 45.

"Работата с квалифицирани системни интегратори помага на производителите да поддържат системите си в съответствие с актуалните стандарти, същевременно подобрявайки производителността. Осигуряването на съответствие и използването на съвременни технологии доказано намалява непланираните престои и значително подобрява безопасността на работниците", коментира Лий Лейн, вицепрезидент и главен мениджър, Сензорни технологии, сигурност и свързаност, Rockwell Automation.

Matrix Technologies предлага интеграция на системи за автоматизация и управление, софтуер за събиране и анализ на производствени данни и др. Automation Group подкрепя хранително-вкусовата промишленост посредством внедряване на решения за автоматизация, свързаност и виртуализация. Factory Automation Systems доставя решения за автоматизация и роботизация до ключ за хранително-вкусовия сектор, автомобилостроенето, металообработката, аерокосмическата индустрия и др.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   машинна сигурност  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...