Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи новия IP66 графичен терминал ArmorView Plus 7

15.10.2019   |   Технологии
 

Rockwell Automation обяви новия графичен терминал Allen-Bradley ArmorView Plus 7, предоставящ на индустриалните производители възможност за спестяване на време и средства при внедряването на монтирани на машини операторски панели, информират от компанията.

Напълно затвореният графичен терминал е готово решение, което може да бъде поръчано с интегрирани I/O и бутони. Потребителите могат да спестят до 20% от разходи за компоненти и труд в сравнение със самостоятелна разработка, изискваща инженеринг и асемблиране на вътрешно ниво, твърдят от Rockwell Automation.

"Независимо дали монтиран на машината HMI, който не се нуждае от шкаф, се внедрява с цел пестене на пространство или осигуряване на възможност за по-добра работа на операторите чрез наличие на поглед от HMI към машината, графичният терминал ArmorView Plus 7 предоставя опции за монтаж спрямо нуждите на потребителите. Може да бъде окачен с цел широк диапазон на ориентация на подвижно рамо, статив или неподвижна повърхност. За свеждане на окабеляването до минимум, терминалът използва Ethernet I/O комуникация", обясняват от Rockwell Automation.

ArmorView Plus 7 е с клас на защита IP66, осигуряваща защита от проникване на прах и големи обеми вода под налягане. Предлага се в няколко конфигурации, позволяващи адаптирането на бутоните и многопозиционните превключватели на терминала спрямо нуждите на всеки потребител.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   графичен терминал   ArmorView Plus 7  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...