Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Lonza внедрява решения за дигитална трансформация на Rockwell Automation

26.08.2019   |   Реализации
 

Lonza избра Rockwell Automation за доставяне на решения за дигитална трансформация на девет бивши предприятия Capsugel, които произвеждат капсули за лекарства. Базираната в Швейцария компания, основана през 1897 г. с близо 15 500 служители, ще използва производствената изпълнителна система (MES) PharmaSuite на Rockwell Automation. Решението е предназначено да помогне за избягване на прекъсванията в периоди с високи производствени обеми на "just-in-time" поръчки, предоставяйки подобрена оперативна ефективност.

"Дигиталната трансформация осигурява нови нива на ефективност, качество, процесна автоматизация и продуктивност на служителите във фармацевтичните компании по света. Гордеем се, че ще работим с Lonza в рамките на еволюцията на продуктите, дейностите и работната сила към достигането на максималния им потенциал чрез използването на софтуерните решения на Rockwell Automation", коментира Джон Дженовези, старши вицепрезидент, Акаунти на предприятия и софтуер, Rockwell Automation.

Lonza ще използва MES софтуера PharmaSuite, както и FactoryTalk InnovationSuite за по-добро проследяване на продукта до индивидуалната капсула и придобиване на по-детайлна представа за ефективността и производителността. Разделянето на SAP и PharmaSuite MES ще допринесе и за избягване на прекъсвания на производството в случай на глобален отказ на ERP системите или необходимост от поддръжка чрез въвеждане на работни потоци и събиране на нужната информация.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Lonza   Rockwell Automation   PharmaSuite   FactoryTalk InnovationSuite  

SAT
Интер Експо ЦентърRobotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Реализации

Интер Експо ЦентърRobotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеЕкспертноПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...