Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Германски производител на оптоелектронни сортиращи машини за ХВП търси партньори

20.08.2019   |   Бизнес
 

Германска компания, специализирана в производството на оптоелектронни сортиращи машини за хранително-вкусовата промишленост, търси търговски представители и дистрибутори в Южна и Източна Европа.

Фирмата разполага с над 30-годишен опит в автоматизацията на процеси по цялата производствена верига в ХВП. Целеви групи за машините са преработвателни предприятия за земеделски продукти, полуфабрикати, риба и месо. Сортиращите машини могат да засичат различни външни характеристики на продуктите, да обработват и анализират данните и въз основа на това да отделят тези продукти в свободно избираеми подразделения. Оптоелектронното сортиране може да бъде междинен етап в производствената верига, целящ подаване само на определени продукти за специфична обработка, или финален етап преди опаковане, целящ предоставяне на чист краен продукт с хомогенно качество.

Компактната конструкция на сортиращите машини дава възможност за безпроблемна интеграция в съществуващи преработвателни линии. Лесните за експлоатация машини позволяват безопасен и хигиеничен процес с цялостно управление. Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   сортиращи машини   ХВП  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...