Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи нови I/O модули за безопасност

19.08.2019   |   Технологии
 

Rockwell Automation обяви седем нови I/O модула за безопасност, предлагащи на проектантите опции както за локална, така и за разпределена сигурност, и широка гама възможности за свързаност и характеристики, които да подпомогнат за подобряване на съответствието и производителността на машините.

"Разширеното ни портфолио от I/O модули за безопасност дава на конструкторите повече възможности да посрещнат нуждите си. Опциите за безопасност са избираеми за всеки Allen-Bradley I/O модул. Новите модули също предлагат съкратени времена за реакция, по-добри функции за диагностика и подобрени комуникации за създаването на по-конкурентни машини", обяснява Стивън Го, вицепрезидент и главен мениджър, Азиатско-тихоокеански бизнес център, Rockwell Automation.

Новите модули за безопасност допринасят и за опростяване на процеса по проектиране. Те например имат в голяма степен обща структура данни и графичен потребителски интерфейс. Тези настройки и работни режими могат да спомогнат за редуциране на времето за конструиране, да позволят повторно използване на кода и да съкратят времето за усвояване от страна на проектантите.

Допълненията в гамата на Rockwell Automation включват модулите Allen-Bradley Compact 5000, Allen-Bradley ControlLogix CIP Safety и Allen-Bradley FLEX 5000. Всеки от седемте нови модула е сертифициран от TÜV за приложения с ниво на безопасност SIL3 и PLe, Cat. 4. С цел допълнителна защита от въздействия от околната среда, всички модули се предлагат със съответните опции за покритие.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   I/O модули   Allen-Bradley Compact 5000   Allen-Bradley ControlLogix CIP Safety   Allen-Bradley FLEX 5000  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...