Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ТУ-София избира доставчик на специализирана роботизирана система

Технически университет-София обяви обществена поръчка за доставка на специализирана роботизирана система за изследване и демонстрация на процесна оптимизация за нуждите на учебното заведение, по проект BG05M2OP001-1.001-0008 „Национален център по мехатроника и чисти технологии“, финансиран чрез Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020.

Предметът на поръчката включва: доставка на функционален стенд за изследване, оптимизация и демонстрация на специализирани роботи за автоматизация на машини за леене на алуминиеви сплави под високо налягане; изграждане на автоматизирана клетка за кокилно леене, включваща кокилна машина, дозиращ специализиран робот и робот за изваждане и обработка на отливката; доставка на електросъпротивителнa пещ за топене на алуминий и алуминиеви сплави.

Прогнозната стойност на поръчката е 334 000 лв. без ДДС.
Срокът за получаване на оферти е 12 септември т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да намерите тук.

     
Източник: ТУ-София

Ключови думи: ТУ-София   роботизирана система   роботи  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...