Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Китайски производител на решения за автоматизация търси дистрибутори

09.07.2019   |   Бизнес
 

Китайска компания, специализирана в производството на роботи и решения за автоматизация, търси дистрибутори в Европа.

Фирмата, основана през 2017 г., е доставчик на решения за индустриални системи за интеграция на роботи, интелигентни складове и логистични системи, софтуер за управление на фабрики и др. Портфолиото на компанията включва линия за асемблиране и изпитване на автомобилни части, автоматична товарна система, автоматично насочващи се превозни средства (AGV), роботи за зареждане на обработващи центри, роботизирани депалетизиращи станции и хибридни (AGV с индустриална роботизирана ръка).

Потенциалните партньори трябва да разполагат с добре разработена дистрибуторска мрежа и стабилна клиентска база. Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите в сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   роботи   интелигентни складове  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...