Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Словашка компания търси дистрибутори за система за отдалечен мониторинг

02.07.2019   |   Бизнес
 

Доказана словашка компания от ИКТ сектора е разработила система за отдалечен мониторинг и управление на различни видове устройства и търси дистрибутори и търговски представители.

Решението служи като микроконтролер или програмируем логически контролер (PLC). Събира данни за определени устройства, взема решения в реално време за алгоритми за управление и регулиране, записва важни оперативни данни и, в зависимост от характера на приложението, ги изпраща до по-висша система за управление. Измерените данни се визуализират в уеб портал в ясен табличен и графичен вид.

Решението може да се използва при управлението на производствени процеси и съоръжения, мониторинг и управление на машини, в пречиствателни станции за отпадъчни води за следене на нивото и чистотата на водата, мониторинг на системи в енергийния сектор, в интелигентни сгради с контрол на системите за отопление, осветление, сигурност и др.

Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   отдалечен мониторинг   системи за управление  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...