Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

28-о издание на конференцията "Автоматизация на дискретното производство"

25.06.2019   |   Събития
 

Между 30 юни и 2 юли т. г. в Созопол ще се проведе 28-ото издание на конференцията "Автоматизация на дискретното производство", организирана от ТУ-София.

Всяка година в събитието, фокусирано върху теми в областта на мехатрониката, автоматизацията и роботизацията на производствата с дискретен характер, се включват над 80 учени от техническите университети и институти от България и Европа, представители на фирми и организации от страната. Сред темите тази година са "Автоматично маркиране на изделия в роботен комплекс за асемблиране на датчици", "Приложение на методите на изкуствения интелект за интелигентно управление на сервизни роботи", "Интелигентна роботика в умните заводи през четвъртата индустриална революция", "Автоматизирани системи за производство на лекарствени форми", "Проектиране на автоматизирани съоръжения и линии за малки и средни мебелни предприятия" и др.

В предвидените фирмени представяния тази година ще се включат Festo, Ванико и ЛогиСофт.

     
Източник: ТУ-София

Ключови думи: ТУ-София   АДП 2019   автоматизация на дискретното производство  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...