Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Софтуерът ThinManager v11.0 на Rockwell Automation вече поддържа 11 езика

10.06.2019   |   Бизнес
 

Новата версия 11.0 на софтуера ThinManager от Rockwell Automation поддържа 11 езика в 12 държави, улеснявайки международните организации в конфигурацията, пускането в експлоатация и управлението на thin клиент устройства чрез използването на родните им езици и набори от символи.

Софтуерът предоставя производствена информация от всяко FactoryTalk приложение на операторите, където и да се намират в завода. Те могат да персонализират начина, по който информацията се доставя до всяко едно устройство (неподвижно или мобилно), потребител или локация.

"Софтуерът ThinManager е единственото по рода си решение, което подпомага индустриалните компании във възприемането на стратегия за централизирано компютърно управление, позволяваща намаляване на разходите и подобряване на експлоатационната достъпност. Вместо във фиксирани терминали или мобилни устройства, всички производствени данни се съхраняват в централни сървъри. При възникване на проблем операторите могат просто да заменят терминала вместо да рестартират компютър, което значително редуцира времето за отстраняването му и предотвратява загубата на данни", обяснява Том Джордан, маркетинг мениджър в Rockwell Automation.

Новата езикова поддръжка позволява на работниците да въвеждат данни, например пароли, на техните родни езици и набори от символи. Версия 11.0 добавя поддръжка на неанглийски клавиатури и възможността за конфигуриране на клавиатурата на екрана на различни от английски езици. С бъдещите актуализации ще бъдат добавяни още функции за поддръжка на местно ниво.

В допълнение, с версия 11.0 операторите разполагат с повече начини за персонализиране и визуализация на информацията, което помага за подобряване на производителността. Операторите могат например да изградят изглед от цяла контролна зала, използвайки един-единствен thin клиент с разширената функция MultiMonitor, която позволява поддържането на до 7 монитора на един терминал. Операторите вече могат да следят и няколко източника на информация на дисплея на едно мобилно устройство.

Освен това клиентите на Rockwell Automation имат достъп до цялата информация, от която се нуждаят, без да трябва да се притесняват от ограничения на сесиите или допълнителни разходи. Новата опция FactoryTalk Activation позволява провеждането на неограничен брой сесии на софтуера FactoryTalk View SE на един терминал с един клиентски лиценз, подчертават от Rockwell Automation.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rotec   Rockwell Automation   thin клиенти   ThinManager   FactoryTalk  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...