Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Ротек и Rockwell Automation проведоха семинар за MV задвижвания PowerFlex 6000/7000 - 30.04.2019

30.04.2019   |   Начало»Събитията
 

В края на месец март Ротек, съвместно с Rockwell Automation организираха специализиран семинар за честотни регулатори и софтстартери на средно напрежение. Събитието се проведе на 27 и 28 март т. г. във варненския хотел Димят.

Водещи експерти в сферата на задвижвания за средно напрежение от 2,4 kV до 11 kV и мощност от 200 kW до 25 000 kW представиха техническите характеристики и приложения на MV честотни регулатори от серия PowerFlex 6000/7000 и MV софтстартери на Rockwell Automation.

"Презентациите предизвикаха интерес и породиха дискусии, както при разясняване на спецификата и принципа на работата на този вид оборудване, така и при представяне на възможностите за реализация на проекти с MV задвижвания в България, с цел постигане на икономия на енергия до 40%", информираха от Ротек.

След приключване на семинарната програма за участниците беше организирано посещение в Солвей Соди, Девня, за нагледно запознаване с успешно реализиран проект с честотни регулатори PowerFlex 7000 за управление на дебита на входящ и изходящ въздух на котел в ТЕЦ Девен посредством вентилатори с мощност 2400, 1800 и 900 kW.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PowerFlex   честотни регулатори   задвижвания   софтстартери  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...