Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Ротек и Rockwell Automation проведоха семинар за MV задвижвания PowerFlex 6000/7000

30.04.2019   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

В края на месец март Ротек, съвместно с Rockwell Automation организираха специализиран семинар за честотни регулатори и софтстартери на средно напрежение. Събитието се проведе на 27 и 28 март т. г. във варненския хотел Димят.

Водещи експерти в сферата на задвижвания за средно напрежение от 2,4 kV до 11 kV и мощност от 200 kW до 25 000 kW представиха техническите характеристики и приложения на MV честотни регулатори от серия PowerFlex 6000/7000 и MV софтстартери на Rockwell Automation.

"Презентациите предизвикаха интерес и породиха дискусии, както при разясняване на спецификата и принципа на работата на този вид оборудване, така и при представяне на възможностите за реализация на проекти с MV задвижвания в България, с цел постигане на икономия на енергия до 40%", информираха от Ротек.

След приключване на семинарната програма за участниците беше организирано посещение в Солвей Соди, Девня, за нагледно запознаване с успешно реализиран проект с честотни регулатори PowerFlex 7000 за управление на дебита на входящ и изходящ въздух на котел в ТЕЦ Девен посредством вентилатори с мощност 2400, 1800 и 900 kW.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PowerFlex   честотни регулатори   задвижвания   софтстартери  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...