Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи новия контролер Allen-Bradley CompactLogix 5480

11.03.2019   |   Технологии
 

Rockwell Automation обяви новия контролер Allen-Bradley CompactLogix 5480, който съчетава в една платформа управление Logix и операционна система Microsoft Windows 10 IoT Enterprise, позволявайки прегледа на информация от машините при източника.

"Контролерът може да събира необработени данни и да ги предоставя на персонала на ниво машина, което дава възможност за вземане на по-информирани и бързи оперативни решения. Това позволява по-адекватно реагиране при възникнали проблеми и увеличаване на производителността в свързаното предприятие", обяснява Джейсън Шоу, глобален продуктов мениджър контролери в Rockwell Automation.

Контролерът може да редуцира латентността като събира данни в реално време на ниво машина. Потребителите могат да следят информацията за управление при източника й, а друга част може да бъде изпращана до ниво предприятие или облачна структура. Възможността за използване на Windows приложения на място позволява и понижаване на необходимостта от отделен компютър в работната зона, както и намаляване на размерите на машината.

CompactLogix 5480 може да поддържа приложения с до 150 оси на движение. Това го прави подходящ за големи опаковъчни машини, принтери и уеб приложения, при които би имало полза от опростена архитектура и по-малки габарити. Контролерът предлага и по-бързо сканиране и актуализации, което повишава производителността на машината.

Контролерът включва редица функции за сигурност, сред които автентикация и упълномощаване на потребителя, ролево-базиран достъп и криптиране с електронен подпис. В допълнение, тъй като операционната система Windows работи независимо от управлението, неизправностите в нея няма да повлияят на управлението на машината или линията.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Allen-Bradley   CompactLogix 5480   контролери  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...