Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation с 3,5% ръст на продажбите за първата четвърт на финансовата 2019 г.

05.03.2019   |   Бизнес
 

Rockwell Automation обяви, че през първата четвърт на финансовата 2019 г. са реализирани продажби на стойност 1642,3 млн. щатски долара, което представлява ръст от 3,5% спрямо същия период за предходната финансова година. Ръстът на органичните продажби възлиза на 5,7%.

Нетните приходи за първата четвърт на финансовата 2019 г. са 80,3 млн. щатски долара или 0,66 щатски долара на акция. Стойността на печалбата на акция е 2,21 щатски долара, което представлява ръст от 13% в сравнение с 1,96 щатски долара за същия период на финансовата 2018 г.

"Доволен съм от резултатите от първата четвърт. Ръстът от почти 6% при органичните продажби надмина очакванията ни. Показателите ни във всички ключови области са много добри. В направление Logix регистрираме ръст на органичните продажби от 7%, а при продуктите за процесна автоматизация увеличението е 5%. Ръстът при приходите от информационни решения и услуги за свързаност отново е двуцифрен. Стратегическото ни партньорство с PTC продължава да се развива. Стратегията ни за разрастване работи и разполагаме с висока финансова гъвкавост за реализацията й", коментира главният изпълнителен директор на Rockwell Automation Блейк Морет.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PTC  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...