Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

АBB и Dassault Systèmes стартират глобално партньорство за дигиталните отрасли

01.03.2019   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

ABB и Dassault Systèmes обявиха стартирането на широкообхватно глобално партньорство с цел да предложат на клиентите в дигиталните отрасли уникални софтуерни решения, вариращи от управление на жизнения цикъл на продуктите до решения за здравето на активите.

В рамките на партньорството ще бъдат комбинирани предимствата на дигиталните решения от ABB AbilityTM и платформата 3DEXPERIENCE на Dassault Systèmes. С това сътрудничество ABB цели да разработи и предостави на клиентите усъвършенствани дигитални близнаци, осигурявайки възможност за управление на продуктовите решения на компанията и тяхната работа с подобрена цялостна ефективност, гъвкавост и устойчивост.

Първоначално фокусът на партньорството ще бъде върху автоматизацията на заводи и роботика, автоматизацията на предприятия от преработвателната промишленост, както и решенията за електрификация на малки сгради. Първите съвместни продуктови решения ще бъдат представени на предстоящото търговско изложение Hannover Messe в Германия, което ще се проведе от 1 до 5 април т. г.

"АББ добавя Dassault Systèmes към своята силна партньорска мрежа за индустриална дигитализация, включваща компании като Microsoft, HPE и IBM. Очакваме с голямо нетърпение да работим с целия глобален екип на Dassault Systèmes, за да стимулираме иновациите и създаването на още по-голяма стойност за клиентите", сподели главният изпълнителен директор на ABB Улрих Шписхофер.

"В този индустриален ренесанс, един базиран на платформа подход дава възможност на реалния и виртуалния свят да се информират и подсилват един друг. Нашето партньорство с ABB ще черпи от десетилетия комбиниран експертен опит, за да помогне на клиентите да извлекат максимума от тази мощна и динамична тенденция", заяви Бернар Чарлс, вицепредседател и изпълнителен директор на Dassault Systèmes.

     
Източник: АBB

Ключови думи: АBB   АББ   Dassault Systèmes   дигитални близнаци   digital twin  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Бизнес
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...