Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation придоби Emulate3D - 26.02.2019

26.02.2019   |   Начало»Бизнес
 

Rockwell Automation придоби Emulate3D, специализирана в разработката на иновативен инженерен софтуер за дигитална симулация и емулация на системи за индустриална автоматизация. Чрез използване на точни модели за симулация за подобряване на процесите на планиране на системи и вземане на решения, последвано от емулация за тестване на системата за управление преди инсталация, софтуерът на Emulate3D дава възможност на клиентите за виртуално изпитване на машини и системи преди реализирането на разходи за производство и автоматизация и ангажирането с краен проект.

"Вълнуваме се за възможностите, които софтуерът на Emulate3D предлага на нашите клиенти. Благодарение на дигиталното прототипиране на машини и виртуалното пускане в експлоатация те ще могат да съкратят времената за пускане на пазара на продукти и да повишат производителността си. Придобиването на компанията е и поредната инвестиция на Rockwell Automation по пътя към свързаното предприятие", коментира Фран Влодарчик, старши вицепрезидент на направление "Архитектури и софтуер" в Rockwell Automation.

"Като бивш партньор по програма Encompass установихме чудесни работни взаимоотношения с Rockwell Automation и клиентите й. С придобиването очакваме да надградим тези взаимоотношения. Инсталираният капацитет на Rockwell Automation и нашият инженерен софтуер ни дават възможност да отговорим по-добре на нуждите на клиентите в съвременната бързо изменяща се, технологично напреднала производствена среда", заяви Иън Макгрегър, директор глобални продажби и маркетинг в Emulate3D.

Rockwell Automation ще добави технологиите на Emulate3D към портфолиото си за дигитално проектиране, предоставяйки решения за автомобилостроенето, логистиката, манипулирането с материали и други индустриални приложения. Софтуерът ще бъде предлаган като Emulate3D от Rockwell Automation, като част от FactoryTalk DesignSuite.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Emulate3D  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...