Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ICONICS получи наградата Microsoft Manufacturing Partner of the Year за 2018

05.02.2019   |   Бизнес
 

Американската компания ICONICS беше отличена измежду топ партньорите на Microsoft в световен мащаб за показаните отлични постижения в областта на иновациите и реализацията на решения за клиентите, базирани на технологията на Microsoft. Така ICONICS вече се превръща в шесткратен носител на тази престижна награда. Тя е доказателство за силата на дългосрочните работни взаимоотношения с Microsoft и за споделените постижения между двете компании.

Наградите бяха раздадени в няколко категории, като победителите бяха избрани от повече от 2600 участници от 115 държави по света. ICONICS спечели признание с предоставените изключителни решения и услуги в категория "Производствена индустрия".

"Носителят на наградата Microsoft Manufacturing Partner of the Year Award изпъква с иновативни и уникални решения за клиентите от производствената индустрия. Той демонстрира познания и опит в индустрията и предлага последователни, висококачествени и предсказуеми услуги или решения", обясниха от Microsoft.

"ICONICS е глобален разработчик на софтуер за визуализация, HMI, SCADA и енергийни решения. С над 350 000 инсталации в над 80 държави по света и работещи в над 70% от най-големите 500 компании, софтуерът на ICONICS е подходящ за автоматизация, мониторинг и оптимизация на най-критичните активи на клиента", подчертаха от ICONICS

ICONICS проектира решенията си с използване на технологиите на Microsoft, включително Windows 10, Windows Server, Microsoft .NET, Microsoft Azure, SQL Server и Microsoft SharePoint.

"Използвайки решенията на Icоnics, клиентите успяват да се справят с предизвикателствата, пред които се изправят производителите в световен мащаб, и демонстрират водеща роля и успех в бизнеса", допълниха от ICONICS.

     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс   Atics   ICONICS   Microsoft  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...