Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation допълни портфолиото "thin" клиенти VersaView 5200

22.01.2019   |   Технологии
 

Rockwell Automation разшири портфолиото "thin" клиенти Allen-Bradley VersaView 5200, използващи софтуера ThinManager и осигуряващи на производителите по-лесно управление на различни източници на информация.

"Последните нововъведения в портфолиото VersaView 5200 дават възможност на крайните потребители да изберат между един или повече дисплеи с разнообразие от опции по отношение на резолюцията. Сега клиентите, използващи софтуер ThinManager, могат да подберат подходящия "thin" клиент хардуер, съответстващ на специфичните им нужди", обяснява Мат Хансен, продуктов мениджър в Rockwell Automation.

Разширеното портфолио включва пет "thin" клиента – с единичен дисплей, двоен дисплей, двоен 4K дисплей, мулти 4K дисплей и интегриран дисплей. Мулти 4K вариантът е първият в индустрията, предлагащ седем дисплея и поддържащ ThinManager софтуер. Всеки от "thin" клиентите има уникални предимства – този с единичен дисплей се отличава с компактен дизайн и единичен DisplayPort видео изход; този с двоен 4K дисплей включва високопроизводителен 4-ядрен централен процесор Intel Atom за по-взискателни приложения, а мулти 4K версията предлага високопроизводителен 4-ядрен централен процесор Intel i5 за приложения, изискващи множество дисплеи, подчертават от Rockwell Automation.

"Thin" клиентите VersaView 5200 без дисплей са подходящи за употреба с монитори VersaView 5100, като предимството на това решение е, че всеки от компонентите може да бъде подменен независимо от другия. VersaView 5200 могат да се използват само със софтуер ThinManager, който централно управлява съдържанието и визуализацията на всеки аспект от съвременните индустриални процеси. Той може да допринесе за редуциране на времето за престой и поддръжка благодарение на опростеното управление на всички устройства и потребители.

Когато се използват с ThinManager, "thin" клиентите VersaView 5200 могат да започнат да получават информация веднага след включването им. Не е необходима конфигурация на устройствата, което позволява и по-бързата им подмяна. Информацията се съхранява на сървър, за да се предпазят данните с чувствителен характер. ThinManager предлага и многофакторна автентикация, включително биометрична автентикация със сканиране на пръстов отпечатък.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   "thin" клиенти   VersaView 5200   Allen-Bradley  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...