Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

Цялостни инженерингови решения за оптимизация на производството

Аксбул е водещ дистрибутор на помпи и помпено оборудване на българския пазар. Компанията се стреми към максимално задоволяване на нуждите на клиенти си, като доставя резервни части и успешно развива и собствен сервизен център за ремонт на помпена техника. Аксбул  предлага и цялостни инженерингови решения за оптимизация на производството. Всяка разработена помпена система е индивидуално проектирана и автоматизирана спрямо нуждите на конкретното производство. Помпените системи намират приложение в козметичната, хранително-вкусовата, фармацевтичната, химическата, нефтохимическата индустрия и др. Благодарение на персоналния подход при проектиране на помпена система, а именно "от идеята до готовия продукт".

  • Идея – дали желаете да оптимизирате и автоматизирате съществуващ процес или да внедрите напълно ново оборудване. Компанията има доказан опит със системи за смесване, дозиране, инжектиране, трансфериране на флуиди и др.
  • Експертна консултация – посещение при клиента и професионално отношение
  • Технологична схема – определя оборудването, необходимо за да се извършат процесите. Тук е моментът, когато се определят AtEx зоните, разположението на всички елементи и съществуващи машини в производствената среда. Това е двустранен процес, в който инженерите работят в тясно сътрудничество с технолози и механици и обсъждат всички възможни ситуации.
  • Технологичен чертеж и 3D проектиране на всеки един детайл – крайният чертеж, на който са изяснени всички елементи и машини в производствената среда. Определени са пешеходните зони, маркирани са Atex зоните и е направен план за евакуация. Това е етапът на проекта, в който може определи бюджетът на инвестицията.
  • Софтуер за управление – индивидуално разработен от електроинженерите на фирмата с опит в автоматизирането. След инсталация на системата, следва да се разработи софтуер, който да задвижи всички части в синхрон. Произведените електротабла са съгласно всички изисквания по БДС EN 60439-1:2002.
  • Пускане в експлоатация –  нашите техници извършват първото пускане и въвеждане в експлоатация на системата в производствената среда.
  • Обучение на персонала – специалистите извършват необходимите инструктажи и подготвят персонала за работа със системата.

С пускането на всяка система, Аксбул издава придружаваща документация в съответствие на действащото законодателство, както и изготвя доклад за оценка на риска.

За контакти:

Аксбул ЕООД
гр. Пловдив, ул. Анри Барбюс 18
Телефон/Факс: 00359 32 28 02 02
Мобилен: 00359 885 599 916; 00359 892 28 02 02
E-mail: office@axbul.bg
Web: https://axbul.bg/

     
Източник: Аксбул

Ключови думи: Аксбул   Axbul   помпи   помпени системи  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Фирмена публикация

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...