Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Летище София търси фирма за обслужване на системи за сградна автоматизация

Летище София обяви обществена поръчка за абонаментно обслужване на системите за сградна автоматизация на Терминал 2 и ВИП "А".

Основните инсталации и съоръжения, които контролира и управлява системата за сградна автоматизация на Терминал 2 са: инсталации за отопление, климатизация и вентилация на помещенията в терминалната сграда; охладителна система; осветителни инсталации на терминалната сграда, покрити паркинги; улично осветление и прожекторно осветление на пероните; помпени станции за противопожарна и техническа вода и водоподготовка; помпени станции; трансформаторни подстанции; пътнически ръкави и прилежащите им системи; транспортни съоръжения (асансьори, ескалатори и багажни ленти). Функциониращата на ВИП "A" система за сградна автоматизация контролира и управлява системите за отопление, климатизация и вентилация, система за управление на Главно разпределително табло и др.

Прогнозната стойност на поръчката е 195 000 лв.
Срокът за получаване на оферти е 14 януари т. г.

Допълнителна информация за условията на процедурата може да намерите тук.

     
Източник: Летище София

Ключови думи: Летище София   сградна автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...