Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

CEBIT става част от Hannover Messe

08.01.2019   |   Бизнес
 

Сързаните с индустрията направления на водещото изложение за цифрови технологии CEBIT ще бъдат интегрирани в Hannover Messe, съобщиха от Deutsche Messe.

"През последните години много от дискусиите в рамките на германската индустрия бяха на теми, разглеждани както на Hannover Messe, така и на CEBIT. Дойде моментът да интегрираме тези теми от CEBIT, отнасящи се до производството, енергетиката и логистиката, в Hannover Messe. Понастоящем проучваме пазара на цифровите технологии, за да определим кои от оставащите направления на CEBIT ще се развият като нови самостоятелни събития", заяви главният изпълнителен директор на Deutsche Messe д-р Йохен Кьоклер.

Сред причините за преструктурирането са по-малкият брой регистрации за CEBIT 2019 и намаляващият брой посетители. Deutsche Messe ще продължи да използва бранда CEBIT на събития извън Германия.

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   Hannover Messe   CEBIT   цифровизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...