Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Siemens представи нова версия на Safety Library за автоматизирани складови системи

07.01.2019   |   Технологии
 
Siemens представи новата версия 3.0 на сертифицираната от TÜV библиотека Safety Library, разработена специално за използване в автоматизирани складови системи и интралогистика. Предимствата на Safety Library V3.0 за потребителите включват по-бърз пуск в експлоатация и съвместимост с по-широк спектър от Simatic контролери с интегрирани функции за безопасност (от S7-1516F). Повишаването на скоростта на складовите цикли се извършва от две функции: Vibx (потискане на вибрациите) и по-модерната нова функция Advanced Position Control (APC). APC също така не изисква допълнителни сензори или задвижващи механизми и осигурява постоянно предотвратяване на вибрациите. APC функционира дори при непрекъснато променящи се вибрационни условия, причинени например от променливо натоварване или от смущаващи фактори като вятър. Тази функция е ново допълнение към портфолиото Simotics S-1FG1.
 
В горния диапазон на мощностите външни вентилатори позволяват много динамични процеси на преместване, което позволява значително по-динамична конфигурация на транспортиращите мотори. Нов Simatic модул за енергийно-оптимизирани процеси на преместване позволява пестене на енергия, въпреки подобрената динамика.
 
В долния мощностен диапазон на сервомотор-редукторите, двустъпалните конусни редуктори от серия B19 са вече налични във версия за директен монтаж. Това позволява по-голям брой телескопични задвижвания да бъдат оборудвани с мотор-редуктори Simotics.
     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   Safety Library   Vibx   Advanced Position Control   Simotics   Simatic   контролери  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...