Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Leuze electronic спечели наградата 2019 GIT SECURITY AWARD

11.12.2018   |   Бизнес
 

Процесът Smart Process Gating, разработен на базата на сейфти светлинните завеси от серията MLC на Leuze electronic, бе отличен с наградата 2019 GIT SECURITY AWARD, като убеди журито със своята иновативност и ефикасност, съобщават от компанията.

Smart Process Gating предлага технология за защита на достъпа на конвейерни линии. Управлението на процеса се реализира в комбинация с контролера на системата. Сигнал, предаван от контролера, заедно със сигнала от защитното поле се използват като средство за управление на транспортирането на материала. Не са необходими допълнителни сензори. Това позволява особено икономичен дизайн на пространството, като едновременно с това осигурява по-голяма надеждност и защита от неправомерни манипулации, обясняват от Leuze electronic.

Като предимства на решението от компанията посочват ефективната защита на достъпа без мютинг сензори, осигуряването на възможност за компактна конструкция, пестяща ценно място, високите сигурност срещу манипулации и надеждност, и липсата на необходимост от сервизно обслужване за подравняване.

     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс   Leuze electronic   Smart Process Gating   GIT SECURITY AWARD  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕRobotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕRobotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...