Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation и PTC създадоха FactoryTalk Innovation Suite

04.12.2018   |   Технологии
 

Rockwell Automation и PTC представят FactoryTalk Innovation Suite, базиран на PTC, обяви Джон Дженовези, старши вицепрезидент, корпоративни клиенти и софтуер в Rockwell Automation по време на сесията си в конференцията Rockwell Automation Process Solutions (PSUG) във Филаделфия. И двете компании ще пуснат на пазара новия софтуер под обща марка. Добавянето на ThingWorx и други възможности на PTC към портфолиото на FactoryTalk обещава да реши сериозни настоящи и бъдещи въпроси, свързани с интеграцията.

"Нашата софтуерна стратегия донесе FactoryTalk Analytics, а Rockwell Automation преминава през цифровата революция заедно със своите клиенти. Виждаме в нашите собствени заводи как тя подобрява изключително качеството и навременните доставки", допълва Дженовези.

"От известно време разработваме приложения - малки и лесни, за използване аналитични инструменти. Сега добавяме IoT платформа от световна класа, за да разширим процеса, да съберем всички данни, сочещи към даден актив, и да създадем цифров близнак на машината, линията или цялото предприятие", разказват от компанията.

"Можем да обединим всички данни, да ги поставим в контекст, да добавим аналитични данни, след това да оркестрираме отговорите, които да бъдат използвани от хората, бизнес системите и други неща. Тази информация може да бъде представена от двуизмерно уеб приложение или като разширена реалност. Това ни дава възможност да правим машинно обучение. Имаме табла за управление и хронология, а сега можем да използваме машинното обучение, за да предсказваме аномалии и да дефинираме действията, които можем да предприемем, за да се подобри процесът.

Възможността да се представи информация за предприятието в разширена реалност ще революционизира начина, по който хората извършват своята дейност", категорични са от Rockwell Automation.

Според анализатори свързаните устройства ще достигнат 31 млрд. до 2020 г. и 75 млрд. до 2025 г. От една трета до половината от тях са в индустриална среда и измерват огромни количества нови данни в допълнение към големите масиви, които вече са събрани. Компаниите, които не успяват да се възползват от всички тези данни, ще загубят спрямо тези, които го правят.

За да видите как разширената реалност ще промени управлението и поддръжката на предприятието, гледайте този 46-секунден видеоклип.

     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   PTC   FactoryTalk Innovation Suite   IoT  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...