Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи пакет от решения за безопасност, разпределено управление на процеси и анализ

27.11.2018   |   Технологии
 

Eксперти по индустриална автоматизация от Rockwell Automation представиха подробна пътна карта и актуализация на приложенията на компанията и потребителските услуги, предлагани от нея, по време на изложението Automation Fair 2018 във Филаделфия. Те очертаха напредъка на компанията в областта на процесната безопасност, развитието на разпределената система за управление PlantPAx, усъвършенстваните инструменти за анализ на данни и цялостните решения за автоматизация на предприятията.

Последните подобрения в серията системи за безопасност на Rockwell Automation включват:
- Control Flash функция и управление на HART I/O в система ControlLogix SIL 2 с 1750 I/O;
- Trusted TMR “safety”система с подобрено изпълнение на приложенията, което е от два до три пъти по-бързо и гарантирано от по-стабилен дизайн на хардуера със стандартно повърхностно покритие, за работа в  тежки среди;
- Технология CIP produce/consume със следене на състоянието, peer-to-peer функции и софтуер Workbench 1.40 и 2.1 в системата за контрол на безопасността AADvance;
- предварително проектирана OptiSIS система (safety instrumented system), която е надеждна и доказана, лесна за интегриране и използване, мащабируема и гъвкава, със SIL 2 или SIL 3 от 50 до 100 I/O точки, конфигурирана чрез C&E (cause and effects) софтуер.

Новата версия 4.5 на разпределената система за управление PlantPAx включва редица нови функции и подобрения, предложени от клиентите, в областта на интелигетното управление, безопасността и производителността.

"PlantPAx 4.5 позволява на потребителите да поръчват цялостен I/O панел с 50-100 входно-изходни точки и да координират доставките от няколко системни интегратори и други потребители по целия свят. Софтуерът предлага и усъвършенстван анализ на хронологичните данни, който представя всички използвани стратегии за управление и може да определи кои тагове трябва да бъдат добавени към хронологията и да ги добави автоматично", подчертаха от Rockwell Automation.

Използването на стандарта за визуализация ISA 101 подобрява производителността и възможностите на операторите и екипите за поддръжка да откриват и коригират проблеми.

Благодарение на поддръжката на индустриалните комутатори Stratix на Allen-Bradley и дългогодишното партньорство със Cisco вече е осигурена локална комуникационна сигурност  на различни елементи, която е по-гъвкава и налична по подразбиране в допълнение към защита на ниво потребител.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Rockwell Automation   Ротек   индустриална автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...