Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation стартира серия от подкастове за интелигентното производство

15.11.2018   |   Бизнес
 

Rockwell Automation стартира поредица от подкастове, посветени на интелигентното производство, индустриалния интернет на нещата, съвременните технологични и бизнес тенденции. Серията, озаглавена "Състояние на индустрията: вашето ръководство за бъдещето на интелигентното производство", ще помогне на ръководителите на производствени компании да бъдат в крак с модерните технологии и тенденции, които ускоряват дигиталната трансформация. Подкастовете са достъпни от iTunes.

Водещ на серията е Дейвид Васко, технологичен директор в Rockwell Automation. Той отговаря за технологичната пътна карта на компанията и ръководи нейната научноизследователска и развойна дейност в световен мащаб.

Васко обсъжда редица теми с водещи представители на бизнеса и академичните среди - от начина, чрез който индустриалните технологии като блокчейн ще трансформират веригите за доставки, до начина, чрез който академичните и бизнес партньорства отговарят на предизвикателствата, свързани с качеството на работната ръка и повишаването на квалификацията.

"В "Състояние на индустрията" обсъждаме въпроси, които са от решаващо значение за бъдещето на производствените компании, като гледаме към това какво следва в бъдеще и как ще еволюират предприятията, които искат да останат конкурентоспособни с бързо променящите се технологии. Радвам се, че мога да обясня какво ще означават нашите партньорства, иновации и идеи за бъдещето на индустриалната автоматизация", сподели Васко.

Новият епизод съдържа разговор с Робърт Д. Аткинсън, председател на Фондацията за информационни технологии и иновации (ITIF). Двамата специалисти обсъждат как роботиката, машинното обучение и изкуственият интелект ще повлияят на работната сила от следващо поколение.

"Роботите, изкуственият интелект и останалите технологии, които позволяват интелигентно производство, имат потенциала да доведат до значително повишение на производителността, което ще става все по-голямо във времето и ще бъде в полза на работниците и на икономиката като цяло. Съществуват много митове и недоразумения относно въздействието на технологичните нововъведения в момента, така че поредицата '"Състояние на индустрията" ще има важна роля като платформа за задълбочени и проникновени разговори с първокласни експерти, анализатори и административни ръководители", изтъкна Аткинсън.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Rockwell Automation   Ротек   интелигентно производство  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...