Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Стартира регистрацията за 27-ото издание на Automation Fair

30.10.2018   |   Бизнес
 
Rockwell Automation стартира регистрацията за изложението Automation Fair 2018, което се организира от компанията и членове на нейната глобална програма PartnerNetwork. 27-ото издание на ежегодния форум ще се проведе между 12 и 15 ноември т. г. в Конферентния център в Пенсилвания.
 
Изложението обединява около 10 000 производители и доставчици от цял свят, които ще имат възможност да се запознаят с най-новите постижения в областта на автоматизацията и да вземат участие в обучения, индустриални форуми и срещи за търговско коопериране.
 
"Следващата трансформация на индустрията е тук - и тя изисква по-интелигентен, свързан и продуктивен свят. Rockwell Automation се ангажира с предоставянето на иновативни решения, за да помогне на компаниите да се справят с най-трудните производствени предизвикателства. Automation Fair ще осигури изчерпателни обучения, иновативни технологии и решения, насочени към бъдещето, за да помогне на клиентите да реализират потенциала на свързаното предприятие", обясни Блейк Морет, председател и главен изпълнителен директор на Rockwell Automation.
 
На 14 и 15 ноември посетителите ще могат да разгледат повече от 150 експоната, представящи най-новите иновационни продукти за индустриално производство и автоматизация от Rockwell Automation и членовете на PartnerNetwork. Събитието предоставя повече от 400 часа обучение чрез форуми, практически лаборатории и технически сесии. На 12 и 13 ноември клиентите ще обсъждат и ще се запознаят с най-добрите практики, иновативните подходи и новите технологии в автоматизацията на процесите.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Automation Fair   Partner Network  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...