Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Lenze демонстрира цялостни решения за автоматизация на SPS IPC Drives

30.10.2018   |   Събития
 
Lenze ще представи иновативни инструменти и концепции за машиностроенето с оглед на Industry 4.0 по време на изложението SPS IPC Drives, което ще се проведе от 27 до 29 ноември т.г. в Нюрнберг. Под мотото "Интуитивна автоматизация" компанията ще демонстрира начините, чрез които може да подкрепи своите партньори благодарение на платформата си за автоматизация с инструменти и експертни познания.
 
"Отворените интерфейси, използването на унифицирани информационни модели в рамките на административния корпус и използването на разнообразни стандарти като OPC UA, MQTT и OMAC/PackML са в основата на платформата на автоматизация на Lenze", обясняват от компанията.
 
На тазгодишната изложба Lenze си поставя за цел да отговори на въпросите "Как ще изглеждат фабриките на бъдещето?" и "На какви изисквания ще трябва да отговорят машините, включително тези, които се строят днес?". Производителят ще акцентира на цялостни решения за Industry 4.0 и IIoT в комбинация с мащабируем хардуер, модулен интегриран софтуер и подходяща мрежа, както и възможност за създаване на индивидуални приложения за клиентите.
 
Главният щанд на Lenze ще бъде разположен в зала 1, щанд 1-360. Освен това компанията ще представи своите цифрови услуги в зала 6, щанд 6-236.
     
Източник: Lenze

Ключови думи: Lenze   SPS IPC Drives   решения за автоматизация   Industry 4.0   IIoT  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеЕкспертноПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...