Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation търси компании с високи постижения в производствената безопасност

09.10.2018   |   Бизнес
 
За шеста поредна година Rockwell Automation стартира номинации за наградите "Manufacturing Safety Excellence". Наградите отличават най-добрите производствени компании в своя клас, за които безопасността е част от ценностната система и корпоративната култура, процедурите за привеждане в съответствие и производствените технологии. 
 
"Идеални кандидати за тези награди са компаниите, демонстриращи жизненоважната роля, която играе безопасността за подобряване на общата производителност и на бизнеса като цяло. Победителите от 2017 г. - Honda of Canada Manufacturing и A.M.P Rose - показаха силно лидерство в ангажимента си да подобрят както безопасността, така и производителността", обясни Лий Лейн, вицепрезидент и генерален мениджър на направление "Безопасност, сензори и свързаност" в Rockwell Automation.
 
В конкурса могат да участват производствени компании, машиностроители и системни интегратори. Победителите ще бъдат избрани въз основа на три основни стълба в цялостната програма за безопасност: висока култура на безопасност, добре изпълнени процедури за съответствие и ефективно използване на съществуващите технологии за машинна безопасност. Наградите отличават и компании, които се стремят да подобрят сътрудничеството между отделите по инженерство и отделите за трудова безопасност, като помагат за намаляване на работните инциденти и същевременно подобряват производителността.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Manufacturing Safety Excellence   производствена безопасност   награди  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...