Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Пет нови компании се включиха в програмата за системни интегратори на Rockwell Automation

11.09.2018   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Rockwell Automaton присъедини пет нови компании към своята програма за системни интегратори в областта на машинната безопасност Machine Safety System Integrator. Програмата, създадена през 2014 г., помага на индустриалните компании да намират системни интегратори с експертиза по отношение на съвременните технологии за безопасност и доказан опит в проектирането на системи за безопасност.
 
"Нашата програма Machine Safety System Integrator вече включва 42 системни интегратори, които се намират по целия свят и са специализирани в различни видове машини. Програмата продължава да се разширява и с нейна помощ индустриалните компании могат по-лесно да намерят системни интегратори в своя район, които знаят как да прилагат мерки за безопасност по начин, подобряващ производителността и съответствието на стандартите", обясни Лий Лайн, вицепрезидент по безопасност, сензори и свързаност в Rockwell Automation. 
  
Петте нови компании в програмата са Frakes Engineering, Huffman Engineering, JAE Automation, McRae Integration и R&L Engineering.
 
Frakes Engineering е специализирана в машинната безопасност, мрежовата сигурност, машинното зрение и роботиката. Компанията обслужва редица отрасли, включително ВиК отпадни води, автомобилостроене и производството на пластмаси. Huffman Engineering осигурява допълващи услуги за инженерните отдели на своите клиенти. Компанията е специализирана в проектирането, документацията, програмирането, тестването, обучението и валидирането в редица промишлени области.
 
JAE Automation е специализирана в на обединяването части на предприятието за създаването на съгласувана система за автоматизация. McRae Integration пък разработва роботизирани системи за автоматизация, решения за безопасност, OEM процесен контрол и др. Петата компания R&L Engineering предлага проектиране на контролни панели, изграждане на специализирани машини и обучение в множество отрасли, включително хранително-вкусова промишленост, горско стопанство, текстилна промишленост, биоенергия и минно дело.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   системни интегратори   Frakes Engineering   Huffman Engineering   JAE Automation   McRae Integration   R&L Engineering  

Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес
Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбяви за работаПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...