Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation пусна нов код за ускорено проектиране на машини

07.08.2018   |   Технологии
 

Rockwell Automation пусна нов софтуерен код, с чиято помощ производителите на оборудване за автоматизация могат да проектират усъвършенствани машини по-бързо и на по-ниска цена. Най-новото софтуерно съдържание включва обектен код за оборудването и две библиотеки за машиностроителите, една за машини за автоматично навиване (CPW) и една за процесни скидове. Новият код допълва вече наличното съдържание за опаковъчни приложения.

Библиотеките за машиностроители създават стандартизиран, специфичен за приложението код, който може да помогне на инженерите да проектират CPW машини и скидове по-бързо, като същевременно постигат най-добрите резултати в класа. Библиотеките също така включват специфични за приложението функции.

Обектният код и съпътстващите визуализации осигуряват общ интерфейс за свързване на конкретно устройство към други библиотечни обекти в машината. Това може драстично да намали работата по препрограмиране при мигриране на устройство. Инженерите могат просто да добавят обекта за нов тип устройство, вместо да пренаписват целия инженерен цикъл на машината, за да я приспособят към промяната.

Новото софтуерно съдържание може да бъде свободно изтеглено от страницата на Rockwell Automation за изтегляне на продукти за съвместимост. След изтегляне, потребителите могат да импортират съдържанието в Studio 5000 Application Code Manager.

     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   проектиране на машини  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...